Directors Directors Fiction Fiction Who we are Who we are Join Join

Naive söker en vikarierande producent med start under december 2022 och avslutas december 2023.

Omfattning: Heltid, 40h/vecka och är ett föräldravikariat.Naive söker en driven producent som älskar nya utmaningar. Är du en självgående lagspelare som gillar att driva olika typer av projekt från idé till leverans? Då kommer du trivas på Naive! Hos oss får du vara en del av vårt kreativa team och producera reklamfilm, animation och drama med hög verkshöjd.

Vi söker dig som har en stark ansvarskänsla och genomförande förmåga, och som trivs med att jobba i en organisation där du får vara med och påverka. På Naive får du möjligheten att producera inom ett stort antal områden och du har stor potential att få utveckla dig själv såväl som bolaget under perioden du är hos oss.

Hos oss på Naive värdesätter vi välmående i kombo med passion. Kreativitet ihop med professionalitet. Vi älskar både dem vi jobbar med och det vi jobbar med.

Vi söker dig som är driven, hjälpsam och kommunikativ. Du gillar att jobba med den kreativa processen tillsammans med våra kunder, kreatörer och filmteam. Du uppskattar variation i dina arbetsuppgifter och tycker det är spännande att utmanas och utvecklas ihop med dina kollegor. Och du - det du inte kan kommer vi lära dig!Det är meriterande om du har erfarenhet av pitchprocesser mot kund/reklambyrå. Där du då stöttar regissören i framtagande av treatment samt ansvarar för budget, offertbrev och tidsplan.

Vi söker:

Föräldravikariat / heltid
December 2022 - December


Primära Ansvarsområden:

 • Budget, tidsplan och Avtal;
 • Kontakt med kunder och underleverantörer samt se till att dessa uppdateras löpande under projektets gång;
 • Driva projekt från förproduktion till leverans;
 • Producera olika typer av stillbilds- och filmproduktioner;
 • Följa upp och utvärdera projekt;
 • Bygga och underhålla kundrelationer med nya och befintliga kunder;
 • Säkerställa att leveransen av produktioner sker i tid, att budgeten hålls och att leveransen är av högsta kvalité.


Kvalifikationer:

 • 3-5 år bransch- eller relevant erfarenhet av att leda och utveckla kunder och tvärfunktionella team;
 • Erfarenhet av operativt projektarbete;
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska;
 • Stor förstålse. för reklamfilm- och postproduktion och dess olika processer.


Meriterande:

 • Arbetat på reklamfilmsproduktionbolag, reklambyrå eller inhousebyrå.
 • Erfarenhet från ptichprocess mot kund eller reklambyrå.

Naive.

Naive är ett produktionsbolag som grundades år 2007 av sex regissörer, manusförfattare, animatörer och grafiska designers.

Naive är ett hem för några riktigt skarpa kreatörer och producenter med många års erfarenhet. En plats där ideér och hantverk övertrumfar genrer och normer. Vi drivs av passion, kärlek, stolthet och glädje för det vi gör.

Vi utvecklar koncept och berättelser inom reklamfilm, stillbild, animation och musikvideos. Vi är även specialiserade inom 2D och 3D-animation, motion graphics och rörlig grafik. Vi producerar även prisbelönta långfilmer, tv-serier och kortfilmer.

Hos Naive älskar vi att vara på jobbet. Vi hjälps åt och pushar varandra. Genom att uppmuntra, utveckla och utforska personliga mål och drömmar växer vi gemensamt som grupp och bolag. Vi vet att mångfald och jämställdhet är bäst i alla lägen och strävar aktivt för att det ska återspeglas på vår arbetsplats.

Vårt kontor ligger på Söder i Barnängens herrgård, och ja - vi har kakelugnar.

För att söka tjänsten, sänd ditt CV och bifoga ett personligt brev och minst två st referenser. Maila till:

join@naive.se