Directors Directors Fiction Fiction Who we are Who we are Join Join

Vi söker en Vice VD att företräda produktionsbolaget Naive AB och verka i den verkställande direktörens ställe under hennes föräldraledighet januari-oktober 2023.Naive.


Naive är ett hem för skarpa kreatörer och producenter med många års erfarenhet av film, design och animation. En plats där ideér och hantverk övertrumfar genrer och normer. Vi drivs av passion, kärlek, stolthet och glädje för vad vi gör. Och vi vill ständigt bli ännu bättre!

På Naive utvecklar vi koncept och berättelser inom reklamfilm, stillbild och musikvideos. Vår animationsstudio är specialiserade inom 2D och 3D-animation, motion graphics och design. Samt har vi även ett drama-ben där vi producerat prisbelönta långfilmer, tv-serier och kortfilmer.

Hos Naive älskar vi vårt jobb. Vi hjälps åt och pushar varandra. Genom att uppmuntra, utveckla och utforska personliga mål och drömmar växer vi gemensamt som grupp och bolag. Vi vet att mångfald och jämställdhet är bäst i alla lägen och strävar aktivt för att det ska återspeglas på vår arbetsplats på Söder i Barnängens Herrgård, och ja - vi har kakelugnar.Tjänsten.

I rollen som VD ingår det operativa ansvaret för verksamheten, ansvar för affärsutveckling och för att de uppsatta målen för tillväxt, lönsamhet och nya affärsområden uppnås. Det förväntas att du arbetar proaktivt med förslag på strategisk nivå.

I rollen ingår ansvar för att företagets ekonomi sköts med löpande rapportering till styrelsen. Ansvar för att företagets ekonomiska administration sköts och hålls lönsamt. Anpassa bolagets arbetssätt, utgifter och investeringar till rådande förhållanden.

En stor del av rollen innebär personalansvar för upp till sex medarbetare och inget är viktigare än att vår personal trivs hos oss.

I ett tätt samarbete med ägare, styrelse, ledningsgrupp och revisor – får du möjligheten att driva på beslut och se till att “get things done.”

Utöver VD rollen finns ett säljansvar och det innebär att leda säljarbetet i bolaget, men även lägga ner tid på att sälja aktivt varje månad.

Vi söker:

Föräldravikariat / heltid
Januari 2023 - September 2023


Om dig:

Du är en positiv kraft och en entreprenör som vill vara med och utveckla det vi bygger tillsammans på Naive! I din person är du trygg, nyfiken, generös, empatisk, stabil, reflekterande och prestigelös. Du gillar att engagera dig socialt, är genuint intresserad av människor. Du förstår vikten av ditt personliga ledarskap för sitt och bolagets välmående och utveckling.


Meriterande:

  • Arbetat på produktionsbolag eller reklambyrå;
  • Erfarenhet som chef;
  • Erfarenhet av styrelsearbete eller ledningsgrupp;
  • Erfarenhet av att leda, samt leda genom andra.
  • Goda kontakter och ett stort nätverk.

För att söka tjänsten, sänd ditt CV och bifoga ett personligt brev och minst två st referenser. Maila till:

join@naive.se